Skip to content
ikoner_hero_color
Confect-metoden
 

Implementering av forretningskritiske systemer med lav risiko

Confects beviste modell for implementering sikrer at dere kommer raskt i gang, og tidlig opplever effekten av et moderne system. Dessuten til en fast pris, noe som betyr at det ikke kommer noen variable kostnader.

Ta steget til skyen med moderne forretningssystemer til fast pris

Med Confect-metoden erstatter du variable kostnader med faste. På denne måten vet du nøyaktig hva kostnaden din blir, og kan enklere beregne dine effektivitetsgevinster. 

select-2

Select

Fokuserer på å oppdage og definere visjonen bak systembehovet. Det er et steg der ideer utforskes og muligheter kartlegges

connect-1

Connect

Her handler det om å omsette visjonen til virkelighet. Steget omfatter utvikling, integrasjon og finjustering av systemet.

effect-1

Effect

Dette er fasen hvor alt arbeid blir levende. Det handler om å utdanne brukerne og lansere systemet, for å maksimere dets effekt og verdi for deg som bruker.

Fem fordeler med fastprisimplementering

  1. Forutsigbar budsjettering: En fastprisavtale låser kostnadene fra prosjektets start, noe som gir en klar og stabil økonomisk ramme for hele prosjektets løpetid. Dette letter budsjetteringen fra begynnelsen og støtter den langsiktige finansielle planleggingen for din bedrift.
  2. Redusert risiko: Ved å velge en fastprisavtale overføres risikoen for kostnadsoverskridelser til oss på Confect. Dette reduserer den finansielle usikkerheten og beskytter bedriften din mot uforutsette utgifter, noe som gjør det lettere å fokusere på kjernevirksomheten uten bekymring for eskalerende prosjektbudsjetter.
  3. Effektiv prosjektstyring: Med fast prissetting blir prosjektstyringen mer målrettet og tidseffektiv. Vi på Confect blir mer motivert til å optimalisere våre ressurser og arbeidsflyter for å levere prosjektet innenfor budsjettets rammer, noe som ofte resulterer i høyere kvalitet og raskere leveringstider.
  4. Klar omfang og spesifisering: Fastprisavtaler krever nøye planlegging og spesifisering av prosjektets omfang fra starten, noe som reduserer risikoen for misforståelser og justeringsfeil. En godt definert prosjektplan garanterer at alle involverte parter har en felles forståelse for prosjektets mål og leveranser.
  5. Forsterket partnerskap og samarbeid: Å fastsette pris og omfang i begynnelsen av prosjektet bygger en grunnlag for et sterkt og gjensidig tillit mellom kunde og leverandør. Dette partnerskapet fremmer en kultur for samarbeid, der begge sider arbeider mot et felles mål, noe som kan lede til bedre løsninger og mer vellykkede prosjektresultater.

Implementering til fast pris

Disse systemene, inkludert integrasjoner, tilbyr vi implementering til fast pris.

Visma.net Financials (1)

Visma.net

Effektiviser bedriften med skybasert forretningssystem

Severa-Project-Management (1)

Severa

Optimaliser prosjektledelse for tjenestebaserte bedrifter.

OneStop Reporting (1)

OneStop Reporting

Ta datadrevne beslutninger med avanserte rapporteringsverktøy.

CMS_Hub

HubSpot CMS Hub

Opprett dynamiske nettsider med integrert CMS.

Sales_Hub

HubSpot Sales Hub

Kraftig CRM for smartere salg.

Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub

Alle verktøy for markedsføring på ett sted.

Service_Hub

HubSpot Service Hub

For rask og personlig kunderelasjon.

Operation Hub

HubSpot Operations Hub

Strømlinjeform virksomheten med integrerte verktøy.

connfect_favicon

Andre integrasjoner

Effektiviser prosessene dine ved å overføre data mellom systemene dine.

Vanlige spørsmål

Er det virkelig en fast pris?
 Ja, hvem liker vel overraskelser?
Hvordan vet jeg hva det koster?

Tilbudet du får fra oss inneholder detaljert informasjon om hvert trinn, samt en fast pris. Det er den prisen som gjelder.

Hvor raskt kan jeg være i gang?

For en normal kunde med et par integrasjoner og noe automatisering tar det ca 60 dager for hele prosessen. Etter trinn 1 (Select) vil du få en detaljert tidsplan.

Hva trenger vi å gjøre i prosessen?

For å holde deres kostnader nede, vil dere bli involvert i ulike workshops. En viktig del er også opplæring. Men jo mer involverte dere er i de ulike stegene, jo mindre opplæring i systemet trengs.