Skip to content
video poster image
AUTOMATISER LAGER- OG ØKONOMISTYRINGEN

Visma.net ERP et forretningssystem for økt effektivitet

Utforsk potensialet i Visma.net ERP, et ledende skybasert forretningssystem, designet for å transformere og effektivisere virksomheten din. Ideelt for mellomstore og store bedrifter, kombinerer Visma.net fleksibilitet med kraftig funksjonalitet for å møte dine unike forretningsbehov.

Derfor er Visma.net ERP det riktige forretningssystemet for din bedrift

Visma.net ERP er ikke bare et forretningssystem, det er en komplett løsning som smidig integrerer og automatiserer dine forretningsprosesser, fra økonomi til logistikk, og gir dere den fleksibiliteten og kontrollen som er nødvendig for å tilpasse dere i en stadig mer utfordrende forretningsverden.

Se alle funksjoner og priser →

Därför är Visma.net rätt val för ert företag

Fleksibel og skalerbar

Tilpass Visma.net ERP etter deres unike behov. Uavhengig av om deres bedrift vokser eller endres, tilbyr systemet enkel skalerbarhet og fleksibilitet.

Skybasert arbeidsfrihet

Jobb effektivt fra hvor som helst, når som helst. Visma.net ERP gir dere friheten til å nå ditt forretningssystem via skyen, noe som muliggjør en fleksibel og mobil arbeidsmåte.
Automatiser og frigjør tid

Frigjør tid og ressurser ved å automatisere tidkrevende rutineoppgaver. Visma.net ERP muliggjør dette, noe som gir ekstra rom for strategisk arbeid, innovasjon og kundepleie i din bedrift.

 

Implementering av forretningssystemet Visma.net ERP med lav forretningsrisiko

 
ikoner_hero_colorImplementering med låg affärsrisk
 
Confects beviste modell for implementasjon sikrer at dere kommer raskt i gang og tidlig opplever effekten av Visma.net ERP. Dessuten til en fast pris, noe som betyr at det ikke kommer noen variable kostnader.

Les mer om Confect-metoden her →
 
 
 
 
 
 

Et økosystem for vekst

Visma.net ERP er mer enn et forretningssystem; det er et komplett økosystem av integrerte moduler og tredjepartsløsninger som støtter alle varianter av din bedrift.

Sömlös integration

Sømløs integrasjon

Utnytt kraften i Visma.net ERP's integrasjonsmuligheter med en rekke sertifiserte tredjepartsløsninger for å utvide og tilpasse systemets funksjonalitet.
Lösningar för varje bransch

Løsninger for hver bransje

Visma.net ERP tilbyr spesialtilpassede løsninger for hver bransje, fra e-handel til entreprenør og større finanskonsern, alle med nordiske muligheter.

Kraftfull dataanalys

Kraftig dataanalyse

Integrer Visma.net ERP med BI-verktøyet OneStop Reporting for å ta velinformerte beslutninger basert på avanserte dataanalyseverktøy og tilpassbare rapporteringsfunksjoner. 

Pålitlig datahantering

Pålitelig datahåndtering

Visma.net ERP er designet med fokus på sikkerhet, noe som sikrer at deres data håndteres på en trygg og ansvarlig måte, i samsvar med gjeldende lovgivning og sikkerhetsstandarder.

Användarvänlighet i fokus

Brukervennlighet i fokus

Visma.net ERP er designet for å være intuitivt og brukervennlig, noe som reduserer opplæringstiden og øker produktiviteten i bedriften deres.

Kontinuerlig utveckling

Kontinuerlig utvikling

Med konstante oppdateringer og dedikert støtte, er Visma.net ERP alltid oppdatert, og selvhjelp er alltid tilgjengelig inne i applikasjonen. 

graf-3
FUNKSJONER OG PRISSETTING
 

Fleksibel funksjonalitet for hvert bransjebehov

Visma.net ERP tilbyr ikke bare et omfattende sett med grunnleggende funksjoner i hvert abonnement, men gir dere også muligheten til å tilpasse løsningen etter deres spesifikke behov. Trenger dere ytterligere funksjonalitet, som avanserte rapporteringsverktøy, effektiv lønn & HR system eller en integrert nettbutikk, kan disse enkelt legges til for å ytterligere optimalisere virksomheten deres.

Funksjonsoversikt og priser - forretningssystemet Visma.net

Komplett

14 253 NOK

per måned

Fritt antall brukere og godkjennere

Finans & Logistikk

11 329 NOK

per måned

Fritt antall brukere og godkjennere

Finans & Prosjekt

11 329 NOK

per måned

Fritt antall brukere og godkjennere

Finans

5969 NOK

per måned

Fritt antall brukere og godkjennere

Regnskap

Faktura
Abonnement
Anleggsmidler
Rapportering
Lønn
Lagerhåndtering
Innkjøp
Salg
Prosjektregnskap fontawesome-5.14.0--Check Circle

Månedlig forbruk

 
Inn og utgående faktura: 3.9 NOK *
Inn og utgående betaling: 2.6 NOK *
Manuelt importerte linjer i hovedboksdokumenter : 1.2 NOK


*Lavere enhetspris ved høyere volum
*Scan/ tolk PDF: 10.3, NOK | Print: 11.5 NOK | Papir: 15.3 NOK |
 
 
Manuelle linjer
Eventuelle linjer i hovedboksbilag/dokumenter, som ikke skapes automatisk gjennom andre prosesser i Visma.net ERP, men opprettes manuelt eller importeres inn i systemet.

Tillegg


Ekstra selskap (finans): 426 NOK *

Ekstra selskap (rapportering): 378 NOK *
Konsernhåndtering: 6 030 NOK

* Lavere enhetspris ved høyere volum
 


Konsernhåndtering
Utvidelse for selskaper med konsernstruktur eller som opererer som “shared service center". Du får tilgang til funksjoner som strømlinjeformer og automatiserer regnskaps og rapporteringsprosesser på tvers av ulike enheter i din selskapsstruktur.

Tjenesten Client Manager ligger også i denne utvidelsen, og automatiserer vedlikehold av data og gir visuelle monitorering og overblikk på tvers av selskaper.

Vanlige spørsmål om Visma.net

Hvordan kan jeg effektivisere økonomiprosessene uten å gå på akkord med kvaliteten?

Visma.net automatiserer og integrerer økonomiprosessene dine, noe som reduserer manuelt arbeid og feilmarginer. Systemet er  skybasert og gir fleksibilitet og tilgjengelighet, som muliggjør effektivt arbeid fra hvor som helst.

Vi står overfor rask vekst. Hvordan kan Visma.net og Confect-metoden hjelpe oss med å skalere opp systemene våre på en smidig måte?

Visma.net tilbyr en skalerbar løsning som enkelt kan tilpasses etter bedriftens voksende behov. Med Confect-metoden får dere en fastprisimplementering som sikrer at dere raskt kan dra nytte av et komplett forretningssystem uten overraskende kostnader

Hvordan kan vi håndtere kostnader mer effektivt med Visma.net?

Visma.net gir dere en detaljert oversikt over økonomien i sanntid, inkludert automatisert rapportering og budsjettoppfølging. Dette muliggjør bedre kostnadskontroll og letter strategiske beslutninger om kostnadsbesparelser og investeringer.

På hvilken måte garanterer Visma.net vår dataintegritet og sikkerhet?

Visma.net er designet med de høyeste sikkerhetsstandardene, inkludert kryptering og streng kontroll av datatilgang, for å sikre at deres data håndteres trygt og ansvarlig, i samsvar med gjeldende lovgivning.

Hvilke tilpasningsmuligheter tilbyr Visma.net for å møte våre unike forretningsbehov?

Visma.net tilbyr fleksibel funksjonalitet med et bredt utvalg av moduler og integrasjoner med tredjepartsløsninger. Dette gjør det mulig for dere å tilpasse systemet etter deres spesifikke behov, uavhengig av bransje.

Hvordan sørger Visma.net for å være compliant med gjeldende og fremtidige regelverk?

Systemet oppdateres kontinuerlig for å inkludere de siste endringene i lovgivning og standarder, noe som hjelper dere med å enkelt opprettholde etterlevelse og redusere risikoen for bøter og andre juridiske konsekvenser.

Hvilken støtte kan vi forvente under og etter implementeringen av Visma.net?

Vi tilbyr omfattende støtte gjennom hele implementeringsprosessen og etterpå, inkludert opplæring, teknisk støtte og dedikert rådgivning for å sikre at dere får mest mulig ut av det nye systemet deres.

Hvordan håndterer Visma.net usikkerhet og endringer i den globale økonomien?

Gjennom avansert dataanalyse og rapporteringsfunksjoner gir Visma.net dere innsiktene som trengs for å ta velinformerte finansielle beslutninger og strategier for å navigere gjennom usikre tider, samtidig som dere forbereder dere for fremtiden.

Ta steget mot en mer effektiv fremtid med Visma.net ERP

Vi i Confect er mer enn bare en leverandør; vi er en dedikert partner på reisen deres mot digitalisering. Teamet vårt jobber tett med dere for å forstå deres unike behov og ønsker dyptgående. Vi tilpasser en løsning som ikke bare inkluderer de mest passende modulene og tjenestene, men som også er perfekt tilpasset virksomheten deres. Med Confects ekspertise får dere en smidig og effektiv overgang til deres nye forretningssystem.

Som sertifisert Visma-partner er Confect med dere gjennom hvert trinn av "Confect-metoden" (Select - Connect - Effect), noe som sikrer en omfattende og vellykket implementering. I tillegg til en fast pris, noe som betyr lavere forretningsrisiko for dere.

La oss vise hvordan dere kan effektivisere virksomheten deres med et moderne forretningssystem.