Skip to content

video poster image
HVORFOR VENTE? TIDEN FOR Å HANDLE ER NÅ!

Velkommen til et mer moderne forretningssystem: Visma.net ERP 

 

Velkommen til å booke deg på et av våre informasjonsmøter.
Der kan du se hvordan en smidig overgang fra Mamut til Visma.net ERP kan se ut for dere.

 


Tiden for endring er her: hvorfor Visma Mamut fases ut

Antall brukere av Visma Mamut synker raskt til fordel for moderne løsninger.

Den aldrende teknologien som forretningssystemet er basert på, hindrer mulighetene for videreutvikling og begrenser Vismas evne til å tilby den kvaliteten, utviklingen og sikkerheten som selskapet står for.

Med en økende trend av brukere som velger å gå over til Vismas skybaserte forretningssystemer, spesielt Visma.net ERP, har Visma tatt den vanskelige beslutningen om å avslutte støtten for Visma Mamut.

Regnskapsåret 2024 markerer slutten på støtten for årsavslutning i Visma Mamut. Etter dette vil ingen ytterligere oppdateringer av systemet bli implementert for å tilpasse seg endringer i avgifter eller lovkrav.

Den 1. august 2025 vil Visma Mamut stenges for registrering av nye opplysninger, og alle lisens- og supportavtaler vil opphøre. Årsoppgjøret for 2024 kan fortsatt gjøres i Visma Mamut for de som velger å vente og planlegge overgangen på en strategisk måte.

 

 

Utforsk mulighetene med Visma.net ERP

 

Visma.net ERP representerer fremtidens forretningssystem og er designet for å maksimere effektiviteten i din bedrift.

Dette avanserte skybaserte forretningssystemet er spesielt utformet for bedrifter som ønsker å kombinere fleksibilitet med kraftig funksjonalitet for å møte deres nåværende og fremtidige forretningsbehov.

Visma.net

Hvorfor Visma.net ERP er det riktige valget for deres bedrift?

Visma.net ERP er mer enn bare et forretningssystem; det er en helhetlig løsning som sømløst integrerer og automatiserer dine forretningsprosesser fra økonomi til logistikk. Det gir dere den fleksibiliteten og kontrollen som er nødvendig for å tilpasse seg dagens tøffe klima av endringer.

Fleksibilitet og skalérbarhet

Tilpass Visma.net etter deres unike behov og sørg for at systemet kan vokse i takt med din bedrift. Uansett om dere står overfor vekst eller endringer, tilbyr Visma.net enkel skalérbarhet og fleksibilitet.

Skybasert arbeidsfrihet

Arbeid effektivt hvor som helst og når som helst. Visma.net gir dere friheten til å nå deres forretningssystem via skyen, noe som muliggjør et fleksibelt og mobilt arbeidsliv.

Automatiser og frigjør tid

Frigjør tid og ressurser ved å automatisere tidkrevende rutineoppgaver. Visma.net muliggjør dette, noe som gir ekstra rom for strategisk arbeid, innovasjon og kundeservice i deres bedrift. 

Et økosystem for vekst

Visma.net strekker seg utover det å være bare et forretningssystem og utgjør et komplett økosystem av integrerte moduler og tredjepartsløsninger som støtter hver aspekt av deres bedrift.
Sömlös integration

Sømløs integrasjon

Utnytt kraften i Visma.net ERP's integrasjonsmuligheter med en rekke sertifiserte tredjepartsløsninger for å utvide og tilpasse systemets funksjonalitet.
Lösningar för varje bransch

Løsninger for hver bransje

Visma.net ERP tilbyr spesialtilpassede løsninger for hver bransje, fra e-handel til entreprenør og større finanskonsern, alle med nordiske muligheter.

Kraftfull dataanalys

Kraftig dataanalyse

Integrer Visma.net ERP med BI-verktøyet OneStop Reporting for å ta velinformerte beslutninger basert på avanserte dataanalyseverktøy og tilpassbare rapporteringsfunksjoner. 

Pålitlig datahantering

Pålitelig datahåndtering

Visma.net ERP er designet med fokus på sikkerhet, noe som sikrer at deres data håndteres på en trygg og ansvarlig måte, i samsvar med gjeldende lovgivning og sikkerhetsstandarder.

Användarvänlighet i fokus

Brukervennlighet i fokus

Visma.net ERP er designet for å være intuitivt og brukervennlig, noe som reduserer opplæringstiden og øker produktiviteten i bedriften deres.

Kontinuerlig utveckling

Kontinuerlig utvikling

Med konstante oppdateringer og dedikert støtte, er Visma.net ERP alltid oppdatert, og selvhjelp er alltid tilgjengelig inne i applikasjonen. 

Si farvel til gamle problemer:
Visma.net ERP tilbyr løsningene du har savnet i Mamut

 • Bankavstemninger
 • Leverandørfakturaer
 • Betalinger
 • Godkjenningsflyt
 • Pris- og rabatthåndtering
 • Lageroverføringer
 • Mva-rapportering
 • Fakturering
 • Lagerstyring
 • Flersdimensjonal økonomimodell
 • Flere ordretyper
 • Fraktmatrise
 • Valutahåndtering
 • Anleggsregister
 • Dynamisk lagerverdsetting
 • Rullende inventar
 • Kundeunike prislistene
 • Håndtering av sesongvariasjoner
UNIKT TILBUD

Eksklusivt tilbud: felles migrering til Visma.net ERP

Som en strategisk partner til Visma, er Confect i en unik posisjon til å lette overgangen deres fra Visma Mamut til Visma.net. Vår ekspertise og dype forståelse for begge systemene gjør oss til den perfekte guiden på reisen mot en mer effektiv og fremtidssikker forretningsløsning.

Ved å velge kollektiv migrering tilbyr vi ikke bare en kostnadseffektiv løsning, men også en mulighet til samarbeid og nettverksbygging med andre bedrifter som står overfor samme overgang. Denne unike tilnærmingen muliggjør en jevnere migreringsprosess, hvor dere kan dra nytte av delte erfaringer og beste praksiser. Vi har gjort dette mange ganger før. 

Vi står ved deres side gjennom hele prosessen, fra det første steget til den endelige implementeringen av Visma.net. Målet vårt er å sikre at dere får mest mulig ut av deres nye forretningssystem, med minimal forstyrrelse i deres daglige virksomhet.

nöjd Visma.net-kund
nöjda_visma.net-kunder

Kjør sammen for en jevnere overgang

Ettersom vi nærmer oss slutten for Visma Mamut, forstår vi at overgangen til et nytt system kan virke overveldende. Derfor tilbyr vi nå en unik mulighet: Book din migrering sammen med andre bedrifter. Denne tilnærmingen tilbyr ikke bare en kostnadseffektiv løsning, men også en plattform for kunnskapsdeling og nettverksbygging.

Fordeler med kollektiv migrering:
 • Kostnadseffektivitet: Ved å kjøre migreringen sammen med andre bedrifter, kan vi dele på visse kostnader, noe som holder prosjektkostnaden nede for hvert deltakende selskap.
 • Kunnskapsdeling: Dra nytte av erfaringsutveksling og lær av hvordan andre bedrifter tilpasser seg til Visma.net. Dette fellesskapet kan tilby verdifulle innsikter og tips for en jevn overgang. Få en felles Teams kanal for å utveksle erfaringer med både kunder og oss. 
 • Støtte og veiledning: Gjennom hele prosessen vil dere ha tilgang til vårt ekspertteam som veileder dere gjennom hvert steg, og sikrer at migreringen går så smidig som mulig.

 

Begrenset antall plasser – handle nå!

Vi tilbyr et begrenset antall plasser for denne unike felles migreringen. Plassene tildeles på først til mølla-basis og oppdateres i sanntid på vår nettside. Sørg for å booke deres plass i tide for ikke å gå glipp av denne muligheten til en kostnadseffektiv og støttende overgang til Visma.net.

Ledige plasser for kollektiv migrering. Ukene nedenfor refererer til tidspunkt for Go Live. Beregn minst to måneders prosjektid.

Kvartal 1
1:a januar 1:a februar 1:a mars

Ferdig

Ferdig

Ferdig

 

Kvartal 2
1:a april 1:a mai 1:a juni

Pågående

1

4

 

Kvartal 3
1:a juli 1:a august 1:a september

Ferie

Ferie

5

 

Kvartal 4
1:a oktober 1:a november 1:a desember

5

5

5

 

Det er selvfølgelig mulig å gjennomføre migreringen uten deltakelse fra andre selskaper.

 

Velkommen til å bestille en tid for informasjon


Få en dypere forståelse av fordelene med Visma.net og hvordan en gruppeoverføring kan forenkle overgangen for dere.

Blogg: Fem tips for forbedringer med Visma.net når du bytter fra Mamut

For deg som i dag bruker Visma Mamut, er tiden inne for å se fremover. Ettersom forretningssystemet fases ut ved årsskiftet, er det kritisk å forberede seg på en overgang som ikke bare sikrer kontinuitet, men også åpner døren for nye muligheter.

Les innlegget her (svensk)

Fem tips for forbedringer med Visma.net når du bytter fra Mamut